Het rijkelijke aanbod van verse producten geeft ons de luxe om geregeld andere gerechten te serveren. Dat doen we dus ook!
Wij vinden deze variëteit aantrekkelijk voor onze gasten en daarnaast kunnen we creatief, speels en afwisselend blijven koken.
Voorgerechten
- Zuppa di zucca e finocchi9,00Pompoen-venkelsoep met truffel-olie
- Cozze fritte nel guscio14,50In de schelp gebakken mosselen met peterselie, knoflook & rode peper
- Filetto di halibut marinato e affumicata a freddo15,50Heilbotfilet, gepekeld en koudgerookt, met little gem, zoetzure rode ui, pistache-dragonpesto & knoflookcrostini
- Antipasti Einstein15,50Italiaanse vleeswaren, vis & gemarineerde groenten
- Vitello tonnato15,50Dungesneden kalfsmuis, met tonijnmayonaise & kapper-appeltjes
- Insalata di burrate affumicata a freddo14,50Gerookte burrata, met een salade van radicchio, rucola, basilicum, grapefruit & bramen
*Livar: Limburgs kloostervarken, scharrel-streekproduct
**BGE: Big Green Egg, ‘s werelds beste outdoor cooker op houtskool
Hoofdgerechten
- Linguine ai gamberi e salicornia22,50Linguine; dunne lintpasta met in de schaal gebakken gamba’s, zeekraal, avocado & venkel
- Filetto di pesce gatto con cavolfiore arrosto24,50
Zeewolffilet, gebakken, met gepofte bloemkool, bimi, ansjovis, kappertjes & pistache, friet & mayo
- Pappardelle al ragù di cinghiale22,50Lintpasta met wildzwijnstoof van de Big Green Egg
- Costoletto di maiale Iberico25,50Rack van Iberico-varken, gebakken in kruidenbloem, met tutti frutti, gebakken groenten, friet & mayonaise
- Entrecote di manzo25,50Entrecote van de bbq, met zwarte knoflookboter, gebakken groenten, friet & mayonaise
- Torta di spinaci, shiitake e ricotta21,50Taart van spinazie, shiitake en ricotta, met een salade van mango & spitskool
- Mini zucca ripiena di risotto22,50Mini-pompoen gevuld met risotto, met gemarineerde wortelgroenten, bundelzwammetjes & schorseneer-chips
Altijd Lekker
- Gemengde salade5,00
- Gemengde gebakken groenten5,00
- Patat met mayonaise5,00
- Pasta met roomsaus5,00
Nagerechten
- Torta al limone 9,009,00Citroentaart met een bolletje pecan-ahorn-ijs
- Torta lavica al cioccolato9,00Chocolade-lavacake met een bolletje aardbeien-roomijs
- Tris di gelati9,003 wisselende smaken huisgemaakt roomijs
- Tiramisu9,00Amarenenkers-tiramisu
- Affogato6,25Bolletje vanille-ijs met huisgemaakte Irish cream & hete espresso
- Quattro formaggi11,254 Italiaanse kazen
- Likeurproeverij9,50Plankje met 5 huisgemaakte likeuren
Dessertwijnen
- Bacalhõa JP Moscatel de Setubal, 100% muskaat van Alexandrië6,50De smaak is vol en zoet met indrukken van rozijnen, sinaasappelbloesem en citrusfruit. Heerlijk bij zoete nagerechten én blauwschimmelkaas
- Marsala Superiore Dolce 5 anni, Grillo, Catarratto & Inzolia6,75Zijdezacht, met gedroogd fruit en noten als amandel & walnoot
- PX El Candado, 100% Pedro Ximénez6,75Deze sherry is stroperig met de smaak van dadels en rozijnen, heerlijk bij kazen!
Aanrader voor bij de koffie
- Huisgemaakte limoncello & chocolade-truffels (2 stuks)9,25
- Of één van onze andere huisgemaakte likeuren5,80Cranberry • Sinaasappel • St. Bernardus Abt • Amaretto • Westmalle Dubbel • Crème de cassis • Speculaas • Pistache • Anijs • Hazelnoot • Salmiak • Whiskey • Hopjes
Wij updaten het menu zo snel mogelijk, maar er kan toch een vertraging in zitten. Dit betekent dat u bij ons in het restaurant het nieuwste menu heeft en het menu op de website alweer verouderd kan zijn.
Het GroepsMenu 39,50 pp
Voor gezelschappen van 8 tot 60 personen
Voor
- Antipasti EinsteinDe tafel vol met diverse antipasti; Italiaanse vleeswaren, vis- en vegetarische gerechten met huisgemaakt brood
Hoofd
- Keuze uit:
2 vleesgerechten, 1 vis- of 1 vegetarisch gerecht.
Geserveerd met gebakken groenten en dikke frieten met mayonaise. Risotto en/of pasta is ook mogelijk.
Na
- Keuze uit:
Proeverij van zoete lekkernijen of Selectie van Italiaanse kazen