Het rijkelijke aanbod van verse producten geeft ons de luxe om geregeld andere gerechten te serveren. Dat doen we dus ook!
Wij vinden deze variëteit aantrekkelijk voor onze gasten en daarnaast kunnen we creatief, speels en afwisselend blijven koken.
Voorgerechten
- Tagliata di manzo16,50Dungesneden ribeye van de BGE* met rucola & Parmigiano
- Lingua di vitello16,50Kalfstong, dungesneden, met insalata russa & groene kruidenolie
- Antipasti Einstein16,50Italiaanse vleeswaren, vis & gemarineerde groenten
- Polpo con spuma e chips di roseval16,50Octopus met een espuma & chips van roseval, romanesco & citrusmayonaise
- Burrata con agrodolce di zucchini15,50Burrata met zoetzuur van pompoen, druiven van de BGE* & salsa verde van kervel
- Bruschette al pomodoro16,503 bruschette met salsa van tomaat, balsamico & knoflook met knolselderij-crème
*Livar: Limburgs kloostervarken, scharrel-streekproduct
**BGE: Big Green Egg, ‘s werelds beste outdoor cooker op houtskool
Hoofdgerechten
- Zucchine ripiene di osso bucco d’agnello26,75Bolcourgette gevuld met gepekelde, gestoofde lams-ossobucco, peren-gemberglaze, met pappardelle & caveman-ui
- Petto d’anatra27,75Gebakken eendenborst met pruimensaus, bimi, bloemkool, friet & mayonaise
- Filetto di lucioperca con salsa di gamberi e guanciale26,50Snoekbaarsfilet, gebakken, met rivierkreeftsaus, guanciale, gebakken groenten, friet & mayonaise
- Pesce spada al barbecue26,50Zwaardvis-steak van de barbecue, met gerookte peperoncino-citrusolie, groenten, friet & mayonaise
- Risotto con barbabietola rossa e pecorino al tartufo22,50Risotto met rode biet, koningsoesterzwam, venkel, rucolapesto & truffelpecorino
- Torre di pomodori colorati grigliati23,50Toren van gegrilde gekleurde tomaten met een witte bonen-doperwtburgertje, spinazie, Gorgonzola & hazelnoten
Altijd Lekker
- Gemengde salade5,25
- Gemengde gebakken groenten5,25
- Patat met mayonaise5,25
- Risotto5,00
Nagerechten
- Mousse al cioccolato con olio d’oliva e sale marino10,00Chocolademousse met olijfolie & zeezout, pecannotencrumble & kersen
- Nettarine al forno con copertura di amaretti10,00Nectarines met een amarettini-dakje, uit de oven, met witte chocolade & hazelnoot-ijs
- Tris di sorbetti10,003 wisselende smaken huisgemaakt sorbet
- Tiramisù10,00Dé klassieker…
- Affogato6,65Bolletje vanille-ijs met huisgemaakte Irish cream & hete espresso
- Quattro formaggi11,854 Italiaanse kazen
- Likeurproeverij10,00Plankje met 5 huisgemaakte likeuren
Dessertwijnen
- Bacalhõa JP Moscatel de Setubal, 100% muskaat van Alexandrië6,85De smaak is vol en zoet met indrukken van rozijnen, sinaasappelbloesem en citrusfruit. Heerlijk bij zoete nagerechten én blauwschimmelkaas
- Marsala Superiore Dolce 5 anni, Grillo, Catarratto & Inzolia6,85Zijdezacht, met gedroogd fruit en noten als amandel & walnoot
- PX El Candado, 100% Pedro Ximénez7,00Deze sherry is stroperig met de smaak van dadels en rozijnen, heerlijk bij kazen!
Aanrader voor bij de koffie
- Huisgemaakte limoncello & chocolade-truffels (2 stuks)10,50
- Of één van onze andere huisgemaakte likeuren6,10Cranberry • Sinaasappel • St. Bernardus Abt • Amaretto • Westmalle Dubbel • Crème de cassis • Speculaas • Pistache • Anijs • Hazelnoot • Salmiak • Whiskey • Hopjes
Wij updaten het menu zo snel mogelijk, maar er kan toch een vertraging in zitten. Dit betekent dat u bij ons in het restaurant het nieuwste menu heeft en het menu op de website alweer verouderd kan zijn.
Het GroepsMenu 45,50 pp
Voor gezelschappen van 8 t/m 60 personen
Voor
- Antipasti EinsteinDe tafel vol met diverse antipasti; Italiaanse vleeswaren, vis- en vegetarische gerechten met huisgemaakt brood
Hoofd
- Keuze uit:
2 vleesgerechten, 1 vis- of 1 vegetarisch gerecht.
Geserveerd met gebakken groenten en dikke frieten met mayonaise. Risotto en/of pasta is ook mogelijk.
Na
- Keuze uit:
Proeverij van zoete lekkernijen of Selectie van Italiaanse kazen