Het rijkelijke aanbod van verse producten geeft ons de luxe om geregeld andere gerechten te serveren. Dat doen we dus ook!
Wij vinden deze variëteit aantrekkelijk voor onze gasten en daarnaast kunnen we creatief, speels en afwisselend blijven koken.
Voorgerechten
- Zuppa di crescione9,45Waterkerssoep
- Costata di vitello16,30Kalfsribeye van de BGE, dungesneden, met truffelmayonaise & boekweitparels
- Antipasti Einstein16,30Italiaanse vleeswaren, vis & gemarineerde groenten
- Tartare di tonno affumicato a freddo16,30Tartaar van koudgerookte tonijn met komkommerlinten gemarineerd in gin, sojabonen & haringkuit
- Polpette di melanzane15,25Aubergineballetjes met zoetzure gestoofde puntpaprika & pittige ricotta
*Livar: Limburgs kloostervarken, scharrel-streekproduct
**BGE: Big Green Egg, ‘s werelds beste outdoor cooker op houtskool
Hoofdgerechten
- Pezzo di coda di vitello con sugo al Marsala & croccante al parmigiano26,75Kalfsstaartstuk met Marsala-jus & Parmezaan-kletskop, met gebakken groenten, friet & mayonaise
- Black Angus Steak26,75Black Angus-biefstuk, van de barbecue, met salsa verde, zout van gedroogde Parmaham, gebakken groenten, friet & mayonaise
- Filetto di skrei fritto con acciughe, capperi & bacche di pepe25,50Skreifilet gebakken met ansjovis, kappertjes en peperbessen, met een knoflook-tuinkruidendakje, saffraanhollandaise, gebakken groenten, friet & mayonaise
- Filetto di halibut ripieno di carne macinata di gamberi25,75Heilbotfilet gevuld met gamba-gehakt, met mozzarellacrème, gebakken groenten, friet & mayonaise
- Lasagne di verdure invernali con besciamella al gorgonzola22,50Lasagne van wintergroenten; knol, pastinaak, winterpeen, aardpeer & groene kool met blauwe kaas-bechamel
- Risotto ai funghi misti22,50Risotto met gemengde paddestoelen; boleten, oesterzwammen, shiitake, champignons, truffel & Parmezaan
Altijd Lekker
- Gemengde salade5,25
- Gemengde gebakken groenten5,25
- Patat met mayonaise5,25
Nagerechten
- Crème brûlée10,00Crème brûlée van sinaasappel, karamel & Cointreau met een bolletje chocolade-ijs
- Torta della nonna10,00Taart van zanddeeg, citroen-vanillecrème & pijnboompitten
- Tris di gelati10,003 wisselende smaken huisgemaakt roomijs
- Tiramisu10,00Hazelnoot-tiramisu
- Affogato6,65Bolletje vanille-ijs met amaretto & hete espresso
- Quattro formaggi11,854 Italiaanse kazen
- Likeurproeverij10,00Plankje met 5 huisgemaakte likeuren
Dessertwijnen
- Bacalhõa JP Moscatel de Setubal, 100% muskaat van Alexandrië6,85De smaak is vol en zoet met indrukken van rozijnen, sinaasappelbloesem en citrusfruit. Heerlijk bij zoete nagerechten én blauwschimmelkaas
- Marsala Superiore Dolce 5 anni, Grillo, Catarratto & Inzolia6,85Zijdezacht, met gedroogd fruit en noten als amandel & walnoot
- PX El Candado, 100% Pedro Ximénez7,00Deze sherry is stroperig met de smaak van dadels en rozijnen, heerlijk bij kazen!
Aanrader voor bij de koffie
- Huisgemaakte limoncello & chocolade-truffels (2 stuks)9,75
- Of één van onze andere huisgemaakte likeuren6,10Cranberry • Sinaasappel • St. Bernardus Abt • Amaretto • Westmalle Dubbel • Crème de cassis • Speculaas • Pistache • Anijs • Hazelnoot • Salmiak • Whiskey • Hopjes
Wij updaten het menu zo snel mogelijk, maar er kan toch een vertraging in zitten. Dit betekent dat u bij ons in het restaurant het nieuwste menu heeft en het menu op de website alweer verouderd kan zijn.
Het GroepsMenu 43,50 pp
Voor gezelschappen van 8 tot 60 personen
Voor
- Antipasti EinsteinDe tafel vol met diverse antipasti; Italiaanse vleeswaren, vis- en vegetarische gerechten met huisgemaakt brood
Hoofd
- Keuze uit:
2 vleesgerechten, 1 vis- of 1 vegetarisch gerecht.
Geserveerd met gebakken groenten en dikke frieten met mayonaise. Risotto en/of pasta is ook mogelijk.
Na
- Keuze uit:
Proeverij van zoete lekkernijen of Selectie van Italiaanse kazen