Het rijkelijke aanbod van verse producten geeft ons de luxe om geregeld andere gerechten te serveren. Dat doen we dus ook!
Wij vinden deze variëteit aantrekkelijk voor onze gasten en daarnaast kunnen we creatief, speels en afwisselend blijven koken.
Voorgerechten
- Zuppa di topinambur9,00Aardpeersoep met schorseneer-chips & kervelolie
- Tris d’oca13,50Trio van gans; Gedroogd worstje • Paté • Geplukte bout, met crostino van peperkoek
- Ribeye di manzo13,50Dungesneden runderribeye, van de BGE**, met kruidenolie, balsamico-ui & Parmezaan
- Antipasti Einstein14,00Italiaanse vleeswaren, vis & gemarineerde groenten
- Capesante alla piastra con pancetta di maiale Livar15,00Coquilles van de plaat met ‘burnt ends’ van Livar-buikspek met zoetzure mango
- Salmone, salato e affumicato13,50Zalm, gepekeld en gerookt, met gember-citrusdressing & granaatappelpitten
- Tris di bruschette11,00Trio van bruschette; Gerookte burrata, citroen & dragon • Tomatensalsa • Paddenstoelentapenade
- Crocchette di gorgonzola, pera e noci12,50Kroketjes gevuld met gorgonzola, peer & pecannoten, met truffelmayonaise
*Livar: Limburgs kloostervarken, scharrel-streekproduct
**BGE: Big Green Egg, ‘s werelds beste outdoor cooker op houtskool
Hoofdgerechten
- Supreme di faraona ripieno di sedano rapa e gorgonzola24,50Parelhoen Suprème gevuld met knolselderij, gorgonzola & amandel, gegaard in groene kool met geglaceerde sjalotten, met friet & mayonaise
- Bistecca di Black Angus alla griglia24,50
Black Angus-steak van de barbecue met een crumble van hazelnoot & koffie, met oesterzwammen, friet & mayonaise
- Tagliatelle con guanciale stufato in Stout22,50Tagliatelle met in Stout gestoofde varkenswang van de BGE
- Filetto di eglefino avvolto con prosciutto di Parma23,75Schelvisfilet omwikkeld met Parmaham, met salie, ui & rode wijn, friet & mayonaise
- Filetto dorato al forno con peperoni a punta e mozzarella di bufala23,75Doradefilet uit de oven met puntpaprika & buffelmozzarella, met friet & mayonaise
- Risotto con zucca, cavolo nero e pecorino al tartufo21,50Risotto met pompoen, cavolo nero, venkel & anijs-champignons, met truffelpecorino
- Lenticchie gratinate con verdure e spugnole crème fraiche21,50Gegratineerde linzen met broccoli, bloemkool, peterseliewortel, bleekselderij, artisjokken & morielje-crème fraiche
Altijd Lekker
- Gemengde salade5,00
- Gemengde gebakken groenten5,00
- Patat met mayonaise5,00
- Pasta met roomsaus5,00
- Risotto5,00
Nagerechten
- Crumble di mele con gelato al miele di ricotta9,00Appelkruimeltaartje met ricotta-honing-ijs
- Degustazione di cioccolato9,00Chocoladeproeverij; Bolletje ijs • Mousse • Taartje
- Panna cotta alla vaniglia e anice stellato9,00Vanille-steranijs-pannacotta met roodfruit-gelei
- Tris di gelato9,003 wisselende smaken huisgemaakt roomijs
- Tiramisù9,00Pistache-tiramisu
- Affogato6,25Bolletje vanille-ijs met huisgemaakte likeur & hete espresso
- Quattro formaggi11,254 Italiaanse kazen
- Likeurproeverij9,50Plankje met 5 huisgemaakte likeuren
Dessertwijnen
- Bacalhõa JP Moscatel de Setubal, 100% muskaat van Alexandrië6,50De smaak is vol en zoet met indrukken van rozijnen, sinaasappelbloesem en citrusfruit. Heerlijk bij zoete nagerechten én blauwschimmelkaas
- Primitivo di Manduria ‘Dolce Naturale’6,50Een friszoete dessertwijn met 15+4% alcohol. U proeft kers, laurier en gedroogd fruit.
- PX El Candado, 100% Pedro Ximénez6,75Deze sherry is stroperig met de smaak van dadels en rozijnen, heerlijk bij kazen!
Aanrader voor bij de koffie
- Huisgemaakte limoncello & chocolade-truffels (2 stuks)9,25
- Of één van onze andere huisgemaakte likeuren5,80Cranberry • Sinaasappel • St. Bernardus Abt • Amaretto • Westmalle Dubbel • Crème de cassis • Speculaas • Pistache • Anijs • Hazelnoot • Salmiak • Whiskey • Hopjes
Wij updaten het menu zo snel mogelijk, maar er kan toch een vertraging in zitten. Dit betekent dat u bij ons in het restaurant het nieuwste menu heeft en het menu op de website alweer verouderd kan zijn.
Het GroepsMenu 39,50 pp
Voor gezelschappen van 8 tot 60 personen
Voor
- Antipasti EinsteinDe tafel vol met diverse antipasti; Italiaanse vleeswaren, vis- en vegetarische gerechten met huisgemaakt brood
Hoofd
- Keuze uit:
2 vleesgerechten, 1 vis- of 1 vegetarisch gerecht.
Geserveerd met gebakken groenten en dikke frieten met mayonaise. Risotto en/of pasta is ook mogelijk.
Na
- Keuze uit:
Proeverij van zoete lekkernijen of Selectie van Italiaanse kazen