Het rijkelijke aanbod van verse producten geeft ons de luxe en uitdaging om geregeld andere gerechten te serveren.
Wij vinden deze variëteit aantrekkelijk voor onze gasten en daarnaast kunnen we creatief, speels en afwisselend blijven koken.
Voorgerechten
- Zuppa di cerfoglio9,00Kervelsoep
- Asparagi verdi con prosciutto d’agnello, mandorle e kumquat15,75Groene asperges met lamsham, amandel, beukenzwam, babyspinazie & kumquat
- Insalata Cesare15,75Caesar salade van little gem, gedroogde pancetta, kwartelei, croutons & ansjovis-Parmezaandressing
- Antipasti Einstein16,50Italiaanse vleeswaren, vis & gemarineerde groenten
- Polpo con crocchetta di risotto e avocado16,50Polpo; Octopus met risotto-kroketje & avocado
- Bruschette-trio15,75Bruschette-trio; Venkelduo • Matrimonio; gezouten & gemarineerde ansjovis • Coppa di Parma & verse vijg
- Insalata con nettarine, noci tostate e formaggio al tartufo15,00Salade met nectarine, geroosterde noten & truffelkaas
*Livar: Limburgs kloostervarken, scharrel-streekproduct
**BGE: Big Green Egg, keramische kamado-barbecue
Hoofdgerechten
- Linguine con vongole e salame Ventricina23,50Linguine met vongole & Ventricina-salami
- Filetto di eglefino fritto con verdure in agrodolce26,50Koudgerookte, gebakken schelvisfilet met zoetzure groenten & dragonpesto
- Petto d’anatra27,50Gebakken eendenborstfilet met rode wijnsaus, koningsoesterzwammen, bimi, friet & mayonaise
- Guance di maiale stufate su Big Green Egg23,50Varkenskoontjes, gestoofd op de BGE**, met pappardelle & pangratatto
- Melanzane alla Milanese con peperoni arrostiti, zucca e olive24,50Aubergine Milanese met gepofte puntpaprika-salsa, linzen, shiitake, pompoen & olijf
- Torta salata di cavolfiore, broccoli e gorgonzola24,50Hartige taart van bloemkool, broccoli & Gorgonzola met gepofte knoflooksaus
Altijd Lekker
- Gemengde salade5,25
- Gemengde gebakken groenten5,25
- Patat met mayonaise5,50
- Pasta5,50
Nagerechten
- Torta di frangipane con fragole10,00Frangipane-taartje met, in balsamico gemarineerde, aardbeien
- Tris di sorbetti10,003 wisselende smaken huisgemaakt sorbet
- Tiramisù10,00Pistache-tiramisu
- Affogato6,65Bolletje vanille-ijs met huisgemaakte Irish cream & hete espresso
- Quattro formaggi12,004 Italiaanse kazen
- Likeurproeverij10,00Plankje met 5 huisgemaakte likeuren
Dessertwijnen
- Bacalhõa JP Moscatel de Setubal, 100% muskaat van Alexandrië6,85De smaak is vol en zoet met indrukken van rozijnen, sinaasappelbloesem en citrusfruit. Heerlijk bij zoete nagerechten én blauwschimmelkaas
- Marsala Superiore Dolce 5 anni, Grillo, Catarratto & Inzolia6,85Zijdezacht, met gedroogd fruit en noten als amandel & walnoot
- PX El Candado, 100% Pedro Ximénez7,00Deze sherry is stroperig met de smaak van dadels en rozijnen, heerlijk bij kazen!
Aanrader voor bij de koffie
- Huisgemaakte limoncello & chocolade-truffels (2 stuks)10,50
- Of één van onze andere huisgemaakte likeuren6,10Cranberry • Sinaasappel • St. Bernardus Abt • Amaretto • Westmalle Dubbel • Crème de cassis • Speculaas • Pistache • Anijs • Hazelnoot • Salmiak • Whiskey • Hopjes
Wij updaten het menu zo snel mogelijk, maar er kan toch een vertraging in zitten. Dit betekent dat u bij ons in het restaurant het nieuwste menu heeft en het menu op de website alweer verouderd kan zijn.
Het GroepsMenu 45,50 pp
Voor gezelschappen van 8 t/m 60 personen
Voor
- Antipasti EinsteinDe tafel vol met diverse antipasti; Italiaanse vleeswaren, vis- en vegetarische gerechten met huisgemaakt brood
Hoofd
- Keuze uit:
2 vleesgerechten, 1 vis- of 1 vegetarisch gerecht.
Geserveerd met gebakken groenten en dikke frieten met mayonaise. Risotto en/of pasta is ook mogelijk.
Na
- Keuze uit:
Proeverij van zoete lekkernijen of Selectie van Italiaanse kazen